Udsalg og rabatter Chile Hjemmebanesæt online, billige Chile Hjemmebanesæt med eget navn


Udsalg og rabatter Chile Gabriel Arias Hjemmebanesæt online, billige Chile Gabriel Arias Hjemmebanesæt med eget navn

Liverpool tog føringen gennem en Gini Wijnaldum header, hvorefter Roberto Firmino satte dem inden for berøringsafstand fra de sidste otte, men de tabte helt efter, at Llorente scorede og tabte hjemme for den første i Europa siden oktober 2014.

Chile Hjemmebanesæt til hold

Udsalg og rabatter Chile Pablo Hernández Hjemmebanesæt online, billige Chile Pablo Hernández Hjemmebanesæt med eget navn

For Liverpool-chefen var det en lettelse at have den sport, han elsker, tilbage på sin skærm - og han afslørede, at han allerede ikke er fremmed for fodbold uden fans, fordi han alligevel kan lide at se uden lyden.

Udsalg og rabatter Chile Diego Valdés Hjemmebanesæt online, billige Chile Diego Valdés Hjemmebanesæt med eget navn

Klopp har nydt meget succes i sin lederkarriere og har tjent meget ros for det utrolige arbejde, han har gjort i Liverpool, med hvem han vandt Champions League sidste sæson og Premier League denne sæson, hvor klubbens 30-årige ventetid blev afsluttet en ligatitel.

Udsalg og rabatter Chile Nicolás Castillo Hjemmebanesæt online, billige Chile Nicolás Castillo Hjemmebanesæt med eget navn

Det var Kevin De Bruyne, Raheem Sterling og Phil Foden, der scorede for at bringe City i en førende føring i pausen, før Alex Oxlade-Chamberlains eget mål så Liverpool falde til deres mest betydningsfulde nederlag i sæsonen.

Chile Hjemmebanesæt med tryk

Udsalg og rabatter Chile Igor Lichnovsky Hjemmebanesæt online, billige Chile Igor Lichnovsky Hjemmebanesæt med eget navn

De røde, der er ved at kæmpe for at vinde en første ligatitel på 30 år, vender tilbage til handling mod Palace på Anfield onsdag aften, og Liverpool håber både Salah og Robertson er i stand til at spille.

Udsalg og rabatter Chile Esteban Pavez Hjemmebanesæt online, billige Chile Esteban Pavez Hjemmebanesæt med eget navn

Klopp ved imidlertid, at Liverpool vil være på markedet, når vinduet åbnes igen og insisterer på, at alle muligheder er mulige, da han forsøger at finde den person, der ville være i stand til at komme ind og øge deres kvalitet.

Udsalg og rabatter Chile Alexis Sánchez Hjemmebanesæt online, billige Chile Alexis Sánchez Hjemmebanesæt med eget navn

Chile Defender 21 Óscar Opazo

Udsalg og rabatter Chile Brayan Cortés Hjemmebanesæt online, billige Chile Brayan Cortés Hjemmebanesæt med eget navn

Chile Defender 21 Óscar Opazo

Udsalg og rabatter Chile Yerko Urra Hjemmebanesæt online, billige Chile Yerko Urra Hjemmebanesæt med eget navn

Chile Hjemmebanesæt

Udsalg og rabatter Chile Charles Aránguiz Hjemmebanesæt online, billige Chile Charles Aránguiz Hjemmebanesæt med eget navn

Chile Defender 21 Óscar Opazo

Udsalg og rabatter Chile Erick Pulgar Hjemmebanesæt online, billige Chile Erick Pulgar Hjemmebanesæt med eget navn

Chile Defender 21 Óscar Opazo